Politica de confidentialitate...

Politica de confidentialitate - Protectia datelor cu caracter personal

I. Informatii generale
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile operatorului acestui website in calitate de operator de date.

Aceasta pagina are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii website-ului www.gradinatropicala.ro  
Protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal este importanta, prin urmare, acordam o atentie deosebita protejarii vietii private a vizitatorilor care acceseaza site-urile in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 In ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date (denumit in continuare “GDPR”).

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
Daca sunteti client al website-ului www.gradinatropicala.ro vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume și prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, nume si prenume destinatar, adresa de livrare, numar de telefon destinatar.

III. Scopul prelucrarii : Comert cu flori si seminte -online
Daca sunteti client al website-ului www.gradinatropicala.ro prelucrarea datele dumneavoastra cu caracter personal se transmit urmatorilor terti :
- companiile de livrare  -Fancurier Express SRL
- Posta Romana SA, 

Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii comenzilor. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

IV. Durata pentru care va prelucram datele
Website-ul www.gradinatropicala.ro poate păstra datele prelucrate pentru diferite perioade de timp, apreciate ca fiind rezonabile, în conformitate cu scopurile indicate anterior. Păstrăm datele dumneavoastră numai pentru perioada necesară in vederea atingerii scopului pentru care deținem datele sau pentru a ne îndeplini obligațiile impuse de lege.

V. Drepturile de care beneficiati
In legatura cu aceasta prelucrare de date, aveti dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau ștergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de va opune prelucrarii in limitele și conditiile prevazute de lege, precum și dreptul la portabilitatea datelor.

De asemenea, daca alegeti sa oferiti consimtamantul dumneavoastra, aveti dreptul sa-l retrageti in orice moment, fara insa a afecta prelucrarile desfașurate anterior pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia. In plus, aveti dreptul de a depune plangeri la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la: tony@gradinatropicala.ro